Aloita kasinoseikkailu Casumolla!

Talleta 25€ ja saat 75€ pelirahaa sekä 200 ilmaiskierrosta!

  1. Siirry Casumon sivulle.
  2. Ensimmäinen talletuksesi kolminkertaistetaan 25€ -> 75€.
  3. Saat lisäksi 200 ilmaiskierrosta Starburstiin.

Jostain on lähdettävä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Lähdin sosiaalisesti siitä pisteestä jossa tuskin uskalsin kaupassa käydä. Pelkäsin törmääväni tuttuihin. Jos joku olisi siinä tilanteessa kysynyt miten minulla menee olisin luultavasti halunnut vajota maan alle. Eihän minulla niin kovin hyvin mennyt. Toki oli monia asioita mistä olla ylpeä. Ne eivät vain painaneet vaakakupissa paljoakaan kun itseluottamus oli nollissa.

Vastikään olin tullut puhtaaksi. Toisin sanoen vapautunut aktiivisesta huumeaddiktiosta päihdekuntoutuksen ja vertaistukiryhmien avulla. Vanhat piirit saivat jäädä. Täten elin naisten suhteen varsinaisessa tyhjiössä. Sellaisessa toki joka vain odotti saada täyttymyksen. Päätin aktivoitua saralla jonka koin kaikista haastavimmaksi elämässäni. Ymmärsin voivani kehittää itseäni suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen.

Internetin kautta pääsin osalliseksi jostain kullanarvoisesta. Nykyään YouTube opettaa jopa kuinka naisia isketään. Sieltä löytyy satoja tuntia informatiivista luentomateriaalia konsepteista jotka auttavat naisrintamalla. Kaikki tieto on kuitenkin turhaa mikäli sitä ei sovella käytännössä. Muutaman vuoden aikana olen lähestynyt varmasti satoja naisia ja seksiä olen saanut enemmän kuin tarpeeksi.

Lähestyn muitta mutkitta ketä tahansa henkilöä. Kyseessä saattaa olla itseäni arvovaltaisempi mies tai kaunis nainen. Haluan rikastuttaa jokaisen kohtaamani henkilön elämää. Se on optimaalinen tilanne jossa molemmat voittavat. Kauneimmillaan naistenmieheksi tuleminen on prosessina ihmissuhdetaitojen kehittämistä. Kauheimmillaan taas narsistista laskelmointia ja oman edun tavoittelua.

Tulet lukemaan kokemuksistani kentällä. Voit itse päättää minkälaisen merkityksen haluat antaa kulttuurille jonka edustajaksi tunnustaudun. Muista ilmiön olevan todella moniulotteinen ja yhtä ainoaa totuutta asian suhteen tuskin on. Jokainen yksilönä vastaa omista tarkoitusperistään.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Jostain on lähdettävä
Merkitty:                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€, saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€, saat 10€ pelirahaa!