Ensitalletus viisinkertaisena!

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille peräti 400% kasinobonuksen – talleta 50€, saat pelitilille 250€!

  1. Avaa pelitili Unibetille.
  2. Tee talletus 10-50€, saat talletuksen viisinkertaisena pelitilille.
  3. Nauti peleistä.

Jumissa pikkukaupungissa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Vanha strategiani nakella Rapalaa kaislikkoon tärpin toivossa ei näin pienessä kaupungissa toimi. Kaikki tuntevat toisensa ja kyseenalaisen maineen saa kehitettyä itselleen varsin helposti. Samassa pisteessä olen ollut joskus aiemminkin. Toki edellisessä kotikaupungissani oli populaatio noin viisinkertainen. Vakiintunut kaveripiiri takasi sosiaalisen elämän vilkkauden. Usein kaadot tulivat kuitenkin oman lauman ulkopuolelta. Varsinkin sen jälkeen kun opettelin lähestymään naisia kylmiltään.

Edessä on siis muutto antoisimmille apajille. Ympäristöön missä voi mukavasti upota massaan. Eksponentiaalisesti enemmän mahdollisuuksia kaiken suhteen. Iso kaupunki takaa minulle puitteet sellaiseen yltiöpäiseen ekstroverttiyteen mikä on minulle ominaista. Saatan lyöttäytyä juttusille kenen tahansa kanssa vain koska nautin vuorovaikutuksesta suuresti. Elämäntapani kaipaa päivittäin sisältöä uusista ihmisistä ja merkityksellisistä kohtaamisista.

Vain harvan yökerhon asiakaskunta edustaa sitä ihmisryhmää johon itse tunnen todella lukeutuvani. Perinteinen lähiökapakka kaukana ilmapiiriltään niistä paikoista joissa itse viihdyn. Määrittelisin minulle otollisimmaksi menomestaksi sellaisen jossa käyvät boheemit, tyylitietoiset ja urbaanit nuoret aikuiset. Junttiloiden räkälät saavat siis jäädä. Asuessani kymmenen tuhannen ihmisen taajamassa koen käyväni vain puoliteholla. Metropoliitiksi on vielä matkaa, mutta suunta on selkeä.

Tavoitteena ei ole vielä sitoutua pitkään aikaan. Etsin siis intohimoisia irtosuhteita jotka ovat luonteeltaan pääasiassa fyysisiä. Tietysti jossain vaiheessa kaipaan rinnalleni naisen jonka täyttää myös henkisiä tarpeitani. Tällä hetkellä haluan olla mahdollisimman itsenäinen ja vakituinen tyttöystävä tuntuisi vain pallolta jalassa. Sitoutuminen ei ole ajankohtaista koska koen janoavani vielä paljon kokemuksia erilaisista hameväen edustajista.

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Jumissa pikkukaupungissa
Merkitty:                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€, saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€, saat 10€ pelirahaa!