Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
 2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Paskatesti

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Tiedätkö mitä tarkoittaa kun nainen paskatestaa sinua? Aikanaan ihmettelin kun yleisesti miellyttävän vuorovaikutuksen lomassa vastapuoli piikittelee minua. Mietin mistä johtuu kun tunnelman ollessa hyvä saankin naiselta jonkin kielteiseksi tulkittavan kommentin. Huonolla itsetunnolla varustettuna saatoin ruveta epäröimään itseäni. Ilmiölle on olemassa selitys. Nainen välittää tai on kiinnostunut sinusta.

Vastakkainen sukupuoli kokeilee sinua. He haluavat kokeilla sinun maskuliinista ydintäsi. Jotkut naiset tekevät tätä paljon. Esimerkkinä kuuntelin erään naisen vittuilua useita tunteja. Tiesin hänen tulleen luokseni baariin seksin takia. Hän oli juuri eronnut joten tiesin hänen hakevan laastaria. Minulle se passaa vallan mainiosti. Jätin huomioimatta jatkuvan arvostelun parrastani ja aurinkolaseistani. Illan päätteeksi joka tapauksessa päädyimme samaan osoitteeseen.

”Miehillä ei kuulu olla muuta karvoja kuin hiukset, kulmakarvat ja silmäripset.” Tämän kuulin alkuillasta. Makuhuoneessa otin paidan pois paljastaen runsaan rintakarvoitukseni. Siinä vaiheessa tilanne herätti molemmissa huvittuneisuutta. Hän piti minusta alusta alkaen, mutta halusi saada selville onko minussa miestä ottaa vastaan oikuttelua. Voi olla sen olleen osa hänen persoonallisuuttaan. Kuvastaa kuitenkin hyvin ilmiötä josta puhun.

Turhaa on siis sekoittaa pasmojaan jos kanssakäyminen ei olekaan pelkästään helppoa ja mukavaa. Tulee ottaa huomioon sosiaalisen dynamiikan monet eri muodot. Joskus kielteiset tunteetkin voivat olla katalyytteinä seksuaalisen jännitteen syntymiselle. Pariutumisen psykologiaan sisältyy valtavasti erilaisia konsepteja ja tämä on vain yksi niistä.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Paskatesti
Merkitty:                        

2 kommenttia “Paskatesti

  • 15.12.2017 at 14:55
   Permalink

   Hei!

   Tuliko hyvä mieli?

   -Eemu

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!