Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

 • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
 • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
 • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Paskatesti

Tiedätkö mitä tarkoittaa kun nainen paskatestaa sinua? Aikanaan ihmettelin kun yleisesti miellyttävän vuorovaikutuksen lomassa vastapuoli piikittelee minua. Mietin mistä johtuu kun tunnelman ollessa hyvä saankin naiselta jonkin kielteiseksi tulkittavan kommentin. Huonolla itsetunnolla varustettuna saatoin ruveta epäröimään itseäni. Ilmiölle on olemassa selitys. Nainen välittää tai on kiinnostunut sinusta.

Vastakkainen sukupuoli kokeilee sinua. He haluavat kokeilla sinun maskuliinista ydintäsi. Jotkut naiset tekevät tätä paljon. Esimerkkinä kuuntelin erään naisen vittuilua useita tunteja. Tiesin hänen tulleen luokseni baariin seksin takia. Hän oli juuri eronnut joten tiesin hänen hakevan laastaria. Minulle se passaa vallan mainiosti. Jätin huomioimatta jatkuvan arvostelun parrastani ja aurinkolaseistani. Illan päätteeksi joka tapauksessa päädyimme samaan osoitteeseen.

”Miehillä ei kuulu olla muuta karvoja kuin hiukset, kulmakarvat ja silmäripset.” Tämän kuulin alkuillasta. Makuhuoneessa otin paidan pois paljastaen runsaan rintakarvoitukseni. Siinä vaiheessa tilanne herätti molemmissa huvittuneisuutta. Hän piti minusta alusta alkaen, mutta halusi saada selville onko minussa miestä ottaa vastaan oikuttelua. Voi olla sen olleen osa hänen persoonallisuuttaan. Kuvastaa kuitenkin hyvin ilmiötä josta puhun.

Turhaa on siis sekoittaa pasmojaan jos kanssakäyminen ei olekaan pelkästään helppoa ja mukavaa. Tulee ottaa huomioon sosiaalisen dynamiikan monet eri muodot. Joskus kielteiset tunteetkin voivat olla katalyytteinä seksuaalisen jännitteen syntymiselle. Pariutumisen psykologiaan sisältyy valtavasti erilaisia konsepteja ja tämä on vain yksi niistä.

Paskatesti
Merkitty:                        

2 kommenttia “Paskatesti

  • 15.12.2017 at 14:55
   Permalink

   Hei!

   Tuliko hyvä mieli?

   -Eemu

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!