Hyödynnä triplabonus
+ 50 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta 10-50€, niin saat summan pelitilillesi kolminkertaisena.
  3. Kaupan päälle pääset pyörittämään 50 ilmaiskierrosta.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka kuukausi yli 3000 ilmaiskierrosta.

Vapaa seksi

”Ihimislajilla on taipumusta moniavioisuuteen” –Wikipedia

Uskon miesten olevan taipuvaisempia haluamaan useita kumppaneita. Tämän uskomukseni perustan evoluutiopsykologiseen faktaan. Uroksien geeneihin on kirjoitettu vietti jatkaa sukua mahdollisimman usean eri naaraan kanssa. Naisten DNA ohjaa taas tietynlaiseen pesänrakentamiseen ja jälkikasvusta huolehtimiseen. Noin niin kuin kärjistetysti.

Nuoret naiset jotka vasta ovat saaneet ensimmäiset seksuaaliset kokemukset ovat alttiimpia kokeilemaan seksiä eri kumppaneiden kanssa. Monilla naisilla on miehiin verrattuna nuorella aikuisiällä huomattavasti enemmän seksuaalisia partnereita. Nainen antaa ja mies saa. Jälleen kerran yleistys. Todennäköisyyksiin katsoen naiset ottavat itseään vanhemman miehen. Täten minun kohderyhmääni ovat parinkymmenen ikävuoden kieppeillä olevat tytöt.

Koska en ole halukas sitoutumaan on agendani suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen enimmäkseen seksi. Sitä saan kyllikseni kun osaan valita oikeat ympäristöt ja lähestyn naisia jotka realistisesti ottaen haluavat yhden illan juttuja. Suoruuteni ja intuitioni ansiosta harvoin raaputan tyhjiä arpoja. Myös seksisuhde on toinen varteenotettava vaihtoehto. Tämä ei tarkoita merkityksettömän pillun valtameressä sukeltelua vaan tarkoituksenmukaista vuorovaikutusta ja intohimoisia kokemuksia.

Valloittajana tahdon saada erilaisia naisia. Joku voisi halveksua moista sulkien hattuun keräämistä. Kyseessä on elämän syleileminen kokonaisvaltaisesti. Minä rakastan naisia tasapuolisesti ja tahdon saada nähdä naiseuden loiston kaikkineen. Rapalaa kaislikkoon on mottoni sosiaalisesti. Ristiriitaisena ja hämmentävänä henkilönä herätän vain marginaalisesti mielenkiintoa. Totta kai sosiaaliset taidot hieman laajentavat potentiaalista ”markkinarakoa.” Heh, nokkelaa, eikö vain?

Vapaa seksi
Merkitty:                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta