Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

 • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
 • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
 • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Naistyypit

Tulee muistaa naisia olevan hyvin paljon erilaisia. Toimiessasi tarkasti kalibroiden vuorovaikutustasi vastapuolen mukaan osoitat sosiaalista älykkyyttä ja tilannetajua. Minulle luontaisinta on ystävällinen herrasmiesmäisyys. Mieluiten kohtelen naista hyvin ja annan hänelle runsaasti myönteistä huomiota. Valitettavasti tämä ei kaikissa naisissa resonoi. Valitettavan useilla vastakkaisen sukupuolen edustajilla saattaa olla ongelmia isäsuhteessa ja rikkinäinen lapsuus. Tämänkaltaisen henkilön kanssa olen tottakai kunnioittava. Kuitenkin pieni ripaus itsevarmaa koppavuutta ja jopa jonkinasteinen välinpitämättömyys saattaa olla se joka saa vastapuolen syttymään.

”Mä tykkään et mua pannaan kuin halpaa huoraa.” Paukutan tällaista naista takaapäin sillä tatsilla mikä varmasti tuntuu seuraavanakin päivänä. Saatan kiskoa samalla vähän hiuksista ja läpsiä perseelle tavalla joka tuntuu kipeältä jopa omalle kämmennellekkin. Huomioikaa tämän kaltaisia naisia olevan runsaasti. Yhden illan jutuissa tuskin kukaan haluaa hellää ja huomaavaista rakastelua. Joskus olen jopa itsekeskeisesti huomioinut vain omat tarpeeni vähät välittämättä naisen nautinnosta. Silti kokemus on voinut olla molemmille mieluinen ja tarpeellinen.

Kokemattomien ja hyvässä perheessä kasvaneiden naisten kansssa pääsen kosketuksiin oman herkkyyteni kanssa. Empatia joka on kaikissa tilanteissa hyväksi korostuu kilttien tyttöjen kanssa entisestään. Sen kaltaiset tunnustelut kuten: ”Onko varmasti ok?” tai ”Tuntuuko tämä hyvältä” voisivat väärän kumppanin kanssa olla totaalinen tunnelman tappaja. Kuitenkin vaikka jos nuori nainen on ensimmäistä kertaa asian äärellä on vastaavanlainen huomaavaisuus avainasemassa. Muistakaa tunnistaa naisten rajat ja pakittajaa jos partneri kokee olonsa epämukavaksi. Se ei pillunkipeälle miehelle ole välttämättä helppoa. Näillä eleillä kuitenkin voitat naisen luottamuksen.

Yllämainitut ovat kaksi eri ääripään esimerkkejä. Siltä väliltä löytyy lukematon määrä erilaisia variaatioita mitä tulee seksuaalisiin mieltymyksiin. Lukekaa naisia ja koittakaa päästä heidän pään sisään. Jos olet valmis näkemään vaivaa on mahdollista päästä selville tästä mysteeristä jota naisen mieleksi kutsutaan. Sitä tuskin voi koskaan täysin ennakoida. Silti pystyt orientoitumaan tilanteisiin kuten vaikka jos ulkona sataa vettä niin luultavasti haluat ottaa sateenvarjon. Jos taas on kuuma kesäpäivä niin laita aurinkorasvaa ettei iho pala. Haluat olla uskollinen ominaispiirteillesi. Etsi ne naiset joiden kanssa kemia ja dynamiikka toimii.

Naistyypit
Merkitty:                                

2 kommenttia “Naistyypit

 • 12.12.2017 at 17:34
  Permalink

  mikä vittu sää iha oikeesti luulet olevas :DDD kuvitteletsää olevas jotenkii fiksu ja filmaattinen ku käytät sivistyssanoja. ne saa sun nistiluonteen vaan paremmin esille. luulet olevas vissiinki joku kovaki naisten kaataja, ja teot puhuu puolestaan: koska pidät siitä kovaa mekkalaa somessa, varsinkin täällä blogissas, sä et todellakaan ole mikään naistenmies paitsi ehkä niissä nistiunelmissas. sä yrität pönkittää omaa egoas mm. leveilemällä kuvitelluilla naisillas ja räppi”musiikillas”, todellisuudessa oot vaan helvetin heikko ihminen, kun ei pysty kuivillakaan pysyä. tämä on verrattavissa sairaalloiseen ylipainoon joka on aiheutettu ylensyömällä kun ei löydy itsekuria.

  Vastaa
  • 15.12.2017 at 14:54
   Permalink

   Hei!

   Teksteissäni en viittaa juurikaan päihteisiin. Paljon lukeneena omaan laajan sanavaraston ja käytän sitä teksteissäni koska saan siten ilmaistua asiani miten haluan. Sikäli jos haluaisin tehostaa itseäni sillä miten paljon pillua saan niin postaukseni olisivat aivan erilaisia. Veikkaan sinulla olevan oma lehmä ojassa. Kiitos kuitenkin kommentistasi.

   -Eemu

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!