Talleta 1€ – saat 10€ pelirahaa tilillesi!

  • Avaa pelitili Wild Sultanille
  • Talleta 1€ ja saat pelitilillesi 10€
  • Voit myös lunastaa 100% talletusbonuksen 500€ asti

Rokkistarageimi 1.4.-17

Musiikilliset aspiraatiot alkavat vielä jonain päivänä kantamaan hedelmää naismarkkinoilla. Vielä toistaiseksi joudun kuitenkin esittelemään itseni. Tulee se päivä kun kaikki tietävät kuka olen. Elämäntapaan on jo kauan kuulunut seksi, huumeet ja hiphop-musiikki. Tulevaisuudessa värikäs elämänmenoni saa vielä boostiksi rutkasti mainetta. Siinä vaiheessa ei tarvitse tehdä töitä naisten eteen. Raha on ihan ok statuksen kannalta, mutta tunnettuvuus on vielä kovempaa valuuttaa. Olen sielultani rokkistara. Teen popmusiikkia koska se on ainoa tie huipulle. Kyseessä ei ole sielun myyminen turhamaisuuden alttarille sillä nautin siitä mitä teen. Jokaisessa artistissa asuu narsisti joka ajoittain syttyy eniten omista biiseistään. On tärkeää olla itse itsensä suurin fani kuin myös kriitikkokin.

Taide tarvitsee muusan. Yleensä se mielletään naispuoliseksi inspiroivaksi henkilöksi. Metodini on kirjoittaa romanttisista suhteista ja puhutella ihmisten luontaista seksuaalista viettiä. Se on minun tapani kanavoida sosiaalisen luonteeni synnyttämiä ajatuksia. Aiheet ovat äärimmäisen universaaleja. Uskon isojen massojen samaistuvan materiaaliini. Haluan olla aikani ääni. Se joka pukee sanoiksi kokemuksia jotka ovat kaikille yhteisiä. Teen musiikkia koska rakastan sitä. Myös elämääntapaan liittyvät tyypilliset oheisilmiöt vetoavat kunnianhimoiseen luonteeseeni. Kaikki ulkoiset hyödyt ovat siten vain kovan työn tuotteita. Ekstraa jota en ota kovin vakavasti.

Haluan ilmaista kuinka haluan elää. Koettavana ovat kaikki pinnallisen elämäntavan höysteet. Sitten ehkä olen saavuttanut jotain omilla mittapuilla kun olen viiden tähden hotellin sviitissä luksushuorien kanssa snorttailemassa kokaiinia takapuolten päältä. Tyhjiä visioita vailla minkäänlaista syvyyttä. Tunnen toisinaan sieluni ontoksi. Hedonistiset nautinnot täyttävät merkityksen tarpeen vain vaivoin. Kukaan ei oikeasti tarvitse mitään mihin kieli poskella tähtään. Kärjistän koska siten saan viestin perille. Nautin huomiosta suuresti. Sekä myönteisestä, että kielteisestä. Ylimielinen asenne tihkuu raoista vaikka tiedän nöyryyden olevan paras vaihtoehto.

Oikeasti olen ystävällinen, sydämellinen ja herkkä. Saatanallinen riivaus vetää minua turmion tielle. Retkut vetoavat joihinkin naisiin. Sitten riutuneella varrellani venkoilen ja pompin lavalla siunaten mikkiä ja vastakkainen sukupuoli tulee luokseni kun olisin magneetti feminiiniselle energialle. Tämä on hetkeni haaveilulle. Tiedän onnistuvani kun usko itseen on kokonaisvaltainen. Ajatuksen virtaa jossa kelluu skeidaa kieroutuneista vaikutteista. Vääristynyt persoonani janoaa myrkkyä jota siemailen vailla tuskaa. Rukoilen eläväni vanhaksi. Viimeinen kortti pelattavaksi on antaa mennä vaan ja liittyä kuoleman kautta legendojen 27 kerhoon. Ehkä sitten ihmiset näkevät arvoni. Paras promotaatiokeino?

Rokkistarageimi 1.4.-17
Merkitty:                                                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!