Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Turvasatama

Herään usein satiinilakanoista ja aloitan päivän aamupalalla. Se koostuu kemiallisista substansseista jotka vaikuttavat keskushermostoon. Näitä ovat esimerkiksi kofeiini ja nikotiini. Alkoholia harvoin nautin heti aamusta. Muutaman Rivatrillin saatan heittää huiviin. Näin lähtee päivä hyvin käytiin.

Jätin jo kuukausia sitten antipsykoottisena lääkkeenä minulle käytetyn injektion. Täytyy myöntää, että on sitä mennyt tablettimuodossa Olantsapiinia ja Ketipinorilla kuitenkin. Käytän neuroleptejä tipauttaakseni itseni. Haluan nukahtaa juuri silloin kun haluan. Kaiken lisäksi mielialani on tasaisempi aiempaan vuoristorataan verrattuna.

Järjen ääni päässäni on järkkymätön. Toki tuleehan sitä kaikkea arveluttavaa tehtyä. Ainakin ovat harhat jääneet ja maniatkin pysyvät kurissa. Tähän ikään mennessä sitä oppii elämään sairautensa kanssa. Tavallaan käytän huumeita lääkkeenä itselleni. Itseasiassa koen tällä hetkellä olevani täysin onnellinen.

Jouluksi menen perheeni luokse Mikkeliin. Matkaan varaan vaatteita, hygieniatuotteet ja lääkärin määräämiä pillereitä. Kotimme on huumeista vapaata aluetta. Uskon kuitenkin kaikilla olevan parempi mieli kun en ole aivan viekkareissa. Asia jonka haluaisin joskus tehdä on pajautella vanhempieni kanssa. Siihen he eivät suostuisi.

Mahtavaa nähdä ystäviäni jotka olen tuntenut jo lapsuudesta asti. Luultavasti tulemme kuosittautumaan huolella. Yöelämä kutsuu siten siis. Rakastan sitä kaupunkia ja haluan sinne joskus takaisin. Tunnen paljon ihmisiä sieltä ja myös kaikki lähimmäiset asuvat siellä. Minä palaan vielä aikanaan.

Ensin kuitenkin otan haltuun Tampereen vuodenvaihteen jälkeen. Avokatko ja -kuntoutus mahdollisimman pian. Kiinnityn vertaistukiryhmiin koska haluan olla puhtaana doupeista. Katsotaan miten tilanne etenee. Elän jatkuvassa kemiallisessa mielihyvän tilassa. Tästä on vaikeaa lähteä raitistumaan. Paskaa on tullut paljon niskaan, mutta henkinen pohja on luultavasti varsin kaukana.

Turvasatama
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!