Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Tosta noin vaan 24.12.-16

Mulla on geimii. Pitkästä aikaa lähdin kaupungille pööpöilemään mielessä seuranhaku. Mukana oli hyvä ystäväni siipimiehenä. Ajatuksena oli hoitaa pakkomielteiseksi muodostunut suhteeni erääseen naiseen. Uutta matoa koukkuun niin kuin sanotaan. Ehkä pakenen itseäni, mutta muutakaan en keksinyt. Kaverini on vasta-alkaja tietoisesti toteutetussa naisten iskemisessä. Kernaasti mentoroin häntä sikäli kun kiinnostus säilyy. Opin itsekin parhaiten kun jaan kokemukseni jollekkin toiselle.

Aluksi jututimme muutamaa venäläistä daamia hyvässä hengessä. Juuri kellään ei ole boolsseja mennä kaupungilla turinoimaan kauniille naisille. Varsinkaan täällä missä minä asun. Markkinat ovat täysin minun hallussani. Lähes aina vastaanotto on myönteinen, kunhan vain oma energiataso on kohdallaan ja muistaa hymyillä. Jos nainen tai naiset joita lähestyn on kaunis, sanon sen tietysti ääneen. Muutenkin koitan olla suodattamatta itseäni jotteivat jutut lopu kesken. Kaikki mitä suustani pääsee on oletusarvoisesti kiinnostavaa tai hauskaa. Tämä on mielentila, josta käsin toimin.

Kiinnitin huomion kahteen nuoreen naiseen ja hetkeäkään epäröimättä lyöttäydyin juttusille. Toinen heistä oli nuoren oloinen ja myöhemmin selvisi, että kyseessä ovat sisarukset. Ensimmäinen asia johon silmäni iskin vanhemmassa heistä oli tyylikäs pukeutuminen ja vetävä ulkonäkö. Michael Korsia ja muuta vastaavaa brändikledjua. Veikkasin iäksi kahdeksaatoista ja osuin oikeaan. Monella tuon ikäisellä on neitsyyden lähtö ollut vastikään ja he janoavat lisää seksuaalisia kokemuksia. On niitäkin joilla ekan kerran jälkeen lähtee varsinainen seksiralli käyntii. Minulle se on edullista ja pyrinkin hyödyntämään ilmiötä parhaani mukaan.

Manooveröityäni peruskaavan mukaan havaitsen hänet passiiviseksi hihittelijätyypiksi. Nuorempi sisarus on sakkolihana auttamattomasti jätettävä pelini ulkopuolelle. Tietysti ryhmässä olevia on kaikkia vedeltävä naruista, jotta kohde pysyy hallussa. Istumme kahvilla ja huomaan suuni käyvän pelimiestyyliin. En edes tiedä mitä puhun, mutta ilmaa on kuitenkin pöyhättävä. Onnistun olemaan ilmeisesti kovin viihdyttävä sillä pokani tapittaa minua bambisilmillään ja vastaanottaa imien kaiken mitä ilmaisen. Juuri tämänlaiset naiset ovat minun makuuni.

Siirrymme ulos istuskelemaan kävelykadun penkille. Ojennan käteni sanomatta mitään ja hän tarttuu siihen. Vedän hänet ylös ja halaan. Frendini on ilmeisen vaikuttunut asioiden ottamasta suunnasta. Kolmen sekunnin sääntö. Jos nainen katsoo minua hymyillen silmiin kaikessa hiljaisuudessa, voin suudella. Painan suuni hänen suulleen ja vaihdan pehmeän pusuttelun. Jälkeenpäin ystäväni kertoi, että tässä vaiheessa hänen teki mieli taputtaa. ”Jätkä on jumala, madafakin playboy” Hivelee egoani ja lievän narsistisia ominaispiirteitäni

Tässä vaiheessa hänen siskonsa päättää baunssata. Jatkamme matkaa baariin. Naisia on tärkeää johdatella, jotta luottamus syntyy. Aina kun luontevaa koskettaminen auttaa viemään asioita haluamaani suuntaan. Tovin kökittyämme, kaverini lähtee myös ja jäämme kahden. Minulle valkenee, että hän on autolla liikenteessä. ”Mitä vittua me täällä tehään? Lähetään menee.”

Hieman hävettää tuoda mimmejä minun lähiössä sijaitsevaan ghettokoppiini, mutta siinä vaiheessa kun muija käy kuumana seksilokaatiolla ei ole juuri merkitystä. En juuri tunne likkaa, koska olen ollut itse äänessä suurimman osan ajasta. Jotain tiedonmurusia olen poiminut talteen ja ne ovatkin erittäin käyttökelpoista materiaalia. Vaikuttaa siltä, että puhuttelen hänen spontaania seikkaluhaluista puoltansa kun asiat etenevät niin jouhevasti. Kyllä minä mielelläni palvelen nuorten naisten seksuaalisia fantasioitaan. Jokainen nainen varmasti kaipaa miestä jolla on ohjat käsissä ja joka varmoin käsin ottaa sen mitä haluaa.

Sutjakasti vaatteet lentävät kämpilläni nurkkaan ja alkaa intensiivinen lemmenhetki. Leikittelen sanomalla, että: ”En harrasta vain seksiä, siinä pitää olla intohimoa.” Bylsimme kiireettömästi toista tuntia. Eri asennoissa, oraalia ja sormettamista. ”Sä vaan hyväksikäytät mua. Oonks mä sulle pelkkä pano?” Kysyn, johon hän antaa kieltävän vastauksen. Kuusysiäkin skulasimme hetken. En saa häntä aivan laukemaan, mutta nautinnotta hän ei todella jäänyt. Vetäisen kortsun pois ja asetun polvilleen sängyn päätyyn. Neiti makaa pituussuunnassa pitkällään edessäni pallien roikkuessa naamalla. Roiskin massiiviset lastit hänen yläruumiinsa päälle. Siitä olikin varmaan jo viikko kun viimeksi laukesin. Olihan se odotettavissakin, että sitä tulee paljon, mutta yllätyn itsekin ejakuloimani siemennesteen määrää.

Kylpyhuoneessa pikaisen suihkuttelun jälkeen katson häntä korjailemassa meikkejään. Hän on aivan vitun kaunis ja hyvävartaloinen bööna. ”Lupaa ettet muutu mulle vittumaiseksi tän jälkeen.” Totean kyynisenä, koska olen kokenut senkin, että yhdenillanjutun jälkeen nainen saattaa suhtautua minuun hyvinkin kylmästi. Minullakin on tunteet, en minä mikään sydämetön pelimies ole. Hän lupaa ja vietämme vielä hetken pussaillen. Laulan hänelle ja hän katselee minua ihailevasti. Sanomme hyvästi ja hän katoaa yöhön.

Tosta noin vaan 24.12.-16

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!