Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
 2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Loskaa niskaan

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Joulunaika meni ja lunta tuli tupaan. Taannoin sanoin rakkauden olevan paskaa huumetta josta tulee vittumaisimmat laskut. Luulen olevani oikeassa asian suhteen. Kohtasin naisen ja asiat loksahtelivat päässäni kohdilleen. Järjen lisäksi mukana oli tottakai sydän. Jälleen olin valmis antautumaan romattisen hullaantumisen vietäväksi. Tämä sama taas uudestaan muutaman vuoden mielenterveydellisesti eheän jakson jälkeen. Psyyke rakoilee tavalla minkä olen kokenut kaksi kertaa aiemmin. Kolmas kerta toden sanoo ja tämän pahanlaatuisen psykoosin oli määrä saavuttaa kriittinen piste tänään.

Kaavailemani toimintamalli tilanteen ratkaisemiseksi on panna kymmentä muuta naista. Sen jälkeen minulla on oletettavasti kypsyyttä määritellä onko tämä yksi niin erityinen. Päätin kuitenkin kokeilla hieman terveempiä tapoja helpottaakaseni oloani. Kylmä huurteinen viilentää mukavasti fiilistä. Täytynee kuitenkin hankkia arsenaaliin jotain vahvempia puudutusaineita. Soitin lähimpiä ihmisiä läpi ja kerroin tuntoni heille. Mikään määrä myötätuntoa ei kuitenkaan poista paskaa oloa asian suhteen. Vuosi 2018 aukenee edessäni lohduttomana ja turhana taipaleena jota vituttaa jo nyt kulkea. Sanoin ystävilleni, että voisin vaikka todella sitoutua tällä kertaa. Se on paljon sanottu tästä suusta.

Istun lähiössä ystäväni asunnossa. Hän lähti veljensä kanssa hakemaan kaupasta lisää nestemäistä. Kerkesin jo elättelemään hienoisia toiveita uudenvuoden suudelmasta. Näillä näkymin uusi vuosi vaihtuu miehisessä seurassa neljän seinän sisällä. Ilotusta on ollut henkisesti jo pitkään ennen kuin raketteja paukkuu taivaalla. Pistän sälekaihtimet kiinni ja YouTubesta soi taustalla JVG:n Älä jätä mua roikkuu. Aika helvetin pahat oharit kun tarkoitus oli viettää uusivuosi unohtumattomasti tämän potentiaalisen vaimoehdokkaan kanssa. Toivotan kaikille merkityksellistä tulevaa vuotta.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Loskaa niskaan
Merkitty:                

4 kommenttia “Loskaa niskaan

 • 5.1.2018 at 19:05
  Permalink

  Arvaan että kuuntelet johanna kurkelaa jonka tahtiin itket

  Vastaa
  • 14.1.2018 at 21:49
   Permalink

   Nyt on aika osuvan kuulonen veikkaus. Luultavasti oon varmaan joskus kertonut juuri sinulle henkilökohtaisesti asiasta. Aivan, kyseinen toiminta ei ole minulta edes mitenkään poikkeuksellista. 😀

   Vastaa
 • 7.1.2018 at 17:52
  Permalink

  Your style is so unique compared to many other people. Thank you for publishing when you have the opportunity,Guess I will just make this bookmarked.2

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!