Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

 • Talleta pankkitunnuksilla.
 • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
 • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Ambivalentti

Hän koodaa mulle jotain teinipaskaa mitä en ymmärrä. Toisaalta minua ei edes kiinnosta. Nämä itseäni huomattavasti nuoremmat naiset osaavat olla riesaksi. Kuitenkaan en mahda vieteilleni yleensä juurikaan mitään. Ovathan naaraat helposti visuaaliseltakin muodoltaan parhaassa iässä juuri parinkymmenen ikävuoden paikkeilla. Joku siinä elinvoimassa ja jopa naiivin yksinkertaisessa maailmankatsomuksessa kiehtoo. Tällä hetkellä olen aivan liian väsynyt tuollaiseen emotionaalisesti intensiiviseen vuorovaikutukseen. Miksi minua miellyttää varhaisaikuisuudessaan olevat naiset? Ainakin pystyn samaistumaan hyvin tuohon usein vuoristorataa muistuttavaan elämänvaiheeseen. Puhelimeeni putkahtelee erittäin tunnepitoisia viestejä eräältä naisen alulta.

Hengitin juuri älyämpärin kautta tuhdit pesälliset pyhää yrttiä. Vakavamielinen vuorovaikutus on tässä mielentilassa täysin mahdotonta. Ilmaistut näkökannat vaikuttavat todella kypsymättömiltä juuri nyt. Istun ystävieni luona tietokoneella ja hihittelen lukiessani neidin vuodatusta. Keitin pannullisen kahvia ja poltin tupakkaa. Kofeiini ja nikotiini ovat jokaisen itseään tuntevan kirjailijan doping pitkälliseen kirjoitusrupeamaan. Taustalla soi Brian Enon uusi julkaisu Reflection, joka ei ensikuuleman perusteella kalpene lainkaan hänen monumentaalisille klassikkoteoksillensa. Hänen ambient genren synnyttäneet taustamusiikkieepoksensa ovat helposti minulle merkittävimpiä musiikillisia luomuksia kautta aikojen. Tämäkin tunnin mittainen ilmeisesti biisiksi luokiteltava julkaisu soi minulla ainakin seuraavat neljä tuntia.

Päihdepsykiatrinen sairaanhoitaja sanoi minun olevan ambivalentti. Kysyin mitä se tarkoittaa. Vastaukseksi hän kuvaili personallisuuden piirrettä joka ilmenee haluamiseen liittyvänä ristiriitaisuutena. Intuitiivisesti pystyn tunnistamaan tämän määritelmän kuvaavaksi kohdallani. Muusikkialalle valmentavan koulutuksen loppuprojektin huipennuksena oli live-esiintyminen Lahdessa Torvi nimisessä anniskeluravintolassa. Käsittääkseni kyseinen lokaatio on varsin tunnettu keikkapaikka tuossa kaupungissa. Ihmettelin kuinka opiskelutoverini olivatkin kyenneet organisoimaan meille moisen tilaisuuden. Sain oman osuuteni kunnialla hoidettua. Hyvällä omalla tunnolla heitin huiviin runsaasti erittäin puhdasta kristallimuotoista MDMA kidettä. Kyseisen illan aikana ambivalenttiuteni sai mahdollisesti osuvimman ilmauksensa.

Loppukonserttimme jälkeen suuntaamme taksilla kohti kaupungin vilkkaimpia menomestoja. Päihtymystilani ollessa ultimaattisimmillaan päätän rauhoittaa fiilistäni muutamalla Diapamilla. Tämän jälkeen toimintani sen hetkisessä sosiaalisessa ympäristössä alkoi saavuttaa varsin paradoksaalisia ulottuvuuksia. Istumme baarin loosissa ja minua ympäröi seurueellinen aiemmin täysin tuntemattomia ihmisiä. Mieleeni palautuu tilanne jossa pöydässä istuvat miehet tohkeissaan katselevat poistumassa olevia naikkosia. Ilmeisesti heille naisten eleet näyttäytyvät halukkuutena minua kohtaan. Minun aikomusperät olivat lienee silloin niin monimutkaisia etten itsekkään ollut kärryillä. Vakaat kehotukset seurata tätä naiskaksikkoa jäävät minulle aivan tietoisuuden uloimpiin kerroksiin. Luultavasti ohitin tuon aukeavan mahdollisuuden olankohautuksella. Jatkan siitä mihin itseni viihdyttämisen kannalta mielessäni jäin. Kuitenkin irtoseksin ollessa minulle jotain mihin käytökseni tähtäsi.

Ambivalentti

2 kommenttia “Ambivalentti

 • 15.1.2018 at 23:31
  Permalink

  Huomaatko itsereflektoidessasi että aika monet ajatuksistasi on hyvinkin seksistisiä ja naisia objektisoivia?
  ”–Toisaalta minua ei edes kiinnosta. Nämä itseäni huomattavasti nuoremmat naiset osaavat olla riesaksi. Kuitenkaan en mahda vieteilleni yleensä juurikaan mitään. Ovathan naaraat helposti visuaaliseltakin muodoltaan parhaassa iässä juuri parinkymmenen ikävuoden paikkeilla.”
  Itse näen tollasen ajattelumallin aika ongelmalliseksi, koska mä näen sen niin, että koet olevasi noiden naisten yläpuolella. Ehkä ihan siksi, että olet mies, toisaalta siksi, että olet vanhempi.
  Siitä saa vaikutelman, että he ovat jotain nuoria tytönhupakoita mutta koska ovat hyvännäköisiä, niin sinä nyt olet joku viettiesi uhri ja alistut heidän tasollensa.
  Tosiasiassa tollanen ajattelu on omiin silmiin myös aika lapsellista eikä se minun mielestäni nosta sinua ketään ylemmäs.
  Hyvä, että kirjoitat jos se on asia mistä pidät.
  Tietyt ajattelumallit kuitenkin pistivät silmään ja koska olet laittanut postaukset julkisiksi, oletan, että niitä sopii kommentoida.

  Vastaa
  • 16.1.2018 at 16:19
   Permalink

   Ajatuksiani saa tottakai kritisoida. Huomaat varmaan minun kirjoittavan pitkälti täysin ilman sensuuria. Täten tekstit ovat brutaalinkin rehellisiä. Ilmaisemassasi näkökulmassa on varmasti perää. Postauksieni sisältöä haluan vielä hieman selittää. Tuskin pysyisin edes järjissäni jos en voisi kanavoida kokemusmaailmaani tällä tavoin. Vuosia pidin blogia samasta aiheesta anonyymina. Kun pääsin kirjoittamaan tälle alustalle oletin omaavani kypsyyttä julkiseen itseilmaisuun. Toki tiedostan myös olevani avoin tavalla jota monet eivät hyväksy. Muiden mielipiteet ovat asia jolla ei minulle nykyään ole juuri merkitystä. Tämä ei kuitenkaan sulje pois nöyryyttä kuunnella kun joku osoittaa aihetta itsetutkiskeluun. Hienoa kun ilmaisit kantasi asiallisesti ja hyvin perustellusti. Jopa minun kaltaiseni itsekeskeinen puupää saattoi ottaa onkeensa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!