ILMAISTARJOUS

600 ilmaiskierrosta Fire Joker -peliin ilman talletusta!

  • Avaa pelitili Maria Casinolle ja saat 600 ilmaiskierrosta.
  • Jos teet talletuksen, saat sen kaksinkertaisena pelitilille 200€ saakka.

Huulipunaa munassa

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Mitä tuli tehtyä? Reilu vuosi on kulunut siitä kun tähän astisen musiikkiurani isoin projekti toteutettiin. Kyseessä on musiikkivideo joka jo taloudellisestikkin oli aivan järjetön. Rahaa minulla ei juurikaan silloin edes ollut. Ilmeisesti puuttuvat pelimerkit korvasi maaninen innostus ja sitä seurannut puhelinrumba. Tietenkin on huomioitava myös tiimi jonka harteilla oli prosessissa paljon vastuuta. Kaiken kaaoksen jälkeen tuotos saatiin ihme kyllä julkaistua. Kiitos siitä kuuluu monelle ihmiselle. Itselläni on oman osuuteni suhteen ehkä enemmän anteeksi pyydettävää.

Istun tutun tuottajan kyytiin Tampereen keskutorilla. Seuraavan yön vietämme omakotitalossa jonka omistaa ilmeisesti hänen isänsä. Vietämme kaksin illan saunoen ja istuskellen poreammeessa. Hän tarjoaa minulle jointtia josta kuitenkin kieltäydyn. Olenhan ollut viimeiset kolme vuotta pääsääntöisesti puhtaana. Apteekin muovikassissa minulla on jokatapauksessa rauhoittavia lääkkeitä. Retkahdin syömään niitä juuri niihin aikoihin. Vielä kuvauksissa koitan vastustaa addiktion kiusausta. Tarjotusta Bollinger shampanjasta otan huikan. Sylkäisen sen suustani kun muistan olevani alkoholisti.

Jälkeenpäin mietin mitä videolla esiintyvillä naisilla on liikkunut mielessä. Ilmeisesti puitteet ja toteutuksen ammattimaisuus auttoi sulattamaan biisin sisällön. Laulan ensimmäistä kertaa ikinä nauhalle ja siltä se kuullostaakin. Tekstini on sanoitettu demon pohjalta valmiiksi noin puolessa tunnissa. Kielenä on englanti jolla en ole ikinä aiemmin kirjoittanut. Kusin hunajaa kun Preacher lähetti minulle oman osuutensa. Se kuullosti aivan helvetin hyvältä ja laitoimme sen huukiksi kappaleeseen. Minä en musiikillisilla ansioilla todellakaan loista. Taiteellisesti ulkomusiikillisuus on luomuksen kantava voima.

Itseasiassa kyseessä on vitsi. Toisin sanoen vasta jälkeen päin olen ymmärtänyt kuinka älyvapaa kyseinen teos oikeasti onkaan. Sisällöllisesti aivan yhdentekevää sovinistista paskaa. Huvittavaa on mitkä mittasuhteet tuo lienee trollaukseksi luokiteltava tuotos otti. Kuvauksien jälkeen kurvaamme musiikkivideon alussa näkyvällä Porsche Panameralla baarin pihaan. Ystäväni kehottaa minua tilaamaan minkä tahansa mieleisen juoman. Valitsen Hendrick’s GT:n jäillä. Päädyn vetämään eläimelliset kännit. Sillä tiellä olen vieläkin. Kenties hukutan omaan irvokkuuteeni liittyvää itsehäpeää.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Huulipunaa munassa
Merkitty:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!