450 ilmaiskierrosta!

iGame tarjoaa rajoitetun ajan kaikille sivustomme lukijoille ilman omaa talletusta 450 ilmaiskierrosta!

OHJEET:
* Avaa uusi pelitili iGamelle TÄSTÄ.
* Uutena asiakkaana saat 450 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta Fire Joker -peliin!
* Tallettajille tarjolla lisäbonus!

Mirri

Ikuisuusprojektini otti vihdoin lopullisen muotonsa. Kyseessä on vapaa käännös Miguelin Pussy Is Mine -biisistä. Tuo nimenomainen kappale on hänen tuotannostaan oikeastaan vain kuriositeetti. Alkuperäinen versio on siis kaiketi tarkoitettu vain humoristiseksi täyteraidaksi hänen Kaleidoscope Dream -albumilla. Tämä kolmen soinnun musiikillisen yksinkertaistamisen taidonnäyte oli kuitenkin se mihin halusin tarttua. Taustani ovat pitkälti punk rock muotoisessa ilmaisussa. Siten jopa minun keskinkertaisilla valmiuksillani oli mahdollista luoda oman kuuloinen coveri.

Asuntoni oli lienee rähjäisin luukku koko taajamassa. Tapailin nuorta naista ja vietin yöni enimmäkseen hänen luonaan. Kannoin kaikki nauhoituskamat ja kitaran sinne tarkoituksenani tehdä musiikkia. Heräsimme hyvissä ajoin ja naisystäväni suuntasi kohti opinahjoaan. Kun jäin yksin päätin tarttua minulla pitkään suunitelmissa olleeseen projektiin. Jokaisen raidan purkitin yhdellä otolla. Siten kyseessä on helposti autenttisin otos tuotannostani.

Kitaraa olen soittanut tarpeeksi hallitakseni perusasiat. Sooloilu on osa-alue jolle en ole ikinä tohtinut edes mennä. Kuin ihmeen kaupalla saan mukaan komppikitaroiden lisäksi myös hieman melodista koukkua. Mietin mitä genreä lopputuotos edustaa. Toivon löytäneeni oman saundin sillä ainakaan en tietääkseni kuullosta muulta kuin itseltäni. Mukana oli kaiketi sitä aloittelijan tuuria. Kokonaisuus on omaan korvaani eheä ja yhtenäinen. Kun en väkisin yritä liikaa niin saan aikaiseksi jotain orgaanista. Biisi voi olla monien mielestä paskaa. Kuitenkin minulle tämä on timanttisin julkaisuni.

Mirri
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tästä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Tästä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta!