Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Mirri

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Ikuisuusprojektini otti vihdoin lopullisen muotonsa. Kyseessä on vapaa käännös Miguelin Pussy Is Mine -biisistä. Tuo nimenomainen kappale on hänen tuotannostaan oikeastaan vain kuriositeetti. Alkuperäinen versio on siis kaiketi tarkoitettu vain humoristiseksi täyteraidaksi hänen Kaleidoscope Dream -albumilla. Tämä kolmen soinnun musiikillisen yksinkertaistamisen taidonnäyte oli kuitenkin se mihin halusin tarttua. Taustani ovat pitkälti punk rock muotoisessa ilmaisussa. Siten jopa minun keskinkertaisilla valmiuksillani oli mahdollista luoda oman kuuloinen coveri.

Asuntoni oli lienee rähjäisin luukku koko taajamassa. Tapailin nuorta naista ja vietin yöni enimmäkseen hänen luonaan. Kannoin kaikki nauhoituskamat ja kitaran sinne tarkoituksenani tehdä musiikkia. Heräsimme hyvissä ajoin ja naisystäväni suuntasi kohti opinahjoaan. Kun jäin yksin päätin tarttua minulla pitkään suunitelmissa olleeseen projektiin. Virittäydyin luomisen kannalta optimaaliseen mielentilaan. Toisin sanoen päihdyin tavalla joka edesauttoi minua nauhoittamaan vapautuneesti. Jokaisen raidan purkitin yhdellä otolla. Siten kyseessä on helposti autenttisin otos tuotannostani.

Kitaraa olen soittanut tarpeeksi hallitakseni perusasiat. Sooloilu on osa-alue jolle en ole ikinä tohtinut edes mennä. Kuin ihmeen kaupalla saan mukaan komppikitaroiden lisäksi myös hieman melodista koukkua. Mietin mitä genreä lopputuotos edustaa. Toivon löytäneeni oman saundin sillä ainakaan en tietääkseni kuullosta muulta kuin itseltäni. Mukana oli kaiketi sitä aloittelijan tuuria. Kokonaisuus on omaan korvaani eheä ja yhtenäinen. Kun en väkisin yritä liikaa niin saan aikaiseksi jotain orgaanista. Biisi voi olla monien mielestä paskaa. Kuitenkin minulle tämä on timanttisin julkaisuni.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Mirri
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!