Kympillä 100 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10€, niin saat 100 ilmaiskierrosta Hotline-peliin.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka viikko satoja ilmaiskierroksia.

Mirri

Ikuisuusprojektini otti vihdoin lopullisen muotonsa. Kyseessä on vapaa käännös Miguelin Pussy Is Mine -biisistä. Tuo nimenomainen kappale on hänen tuotannostaan oikeastaan vain kuriositeetti. Alkuperäinen versio on siis kaiketi tarkoitettu vain humoristiseksi täyteraidaksi hänen Kaleidoscope Dream -albumilla. Tämä kolmen soinnun musiikillisen yksinkertaistamisen taidonnäyte oli kuitenkin se mihin halusin tarttua. Taustani ovat pitkälti punk rock muotoisessa ilmaisussa. Siten jopa minun keskinkertaisilla valmiuksillani oli mahdollista luoda oman kuuloinen coveri.

Asuntoni oli lienee rähjäisin luukku koko taajamassa. Tapailin nuorta naista ja vietin yöni enimmäkseen hänen luonaan. Kannoin kaikki nauhoituskamat ja kitaran sinne tarkoituksenani tehdä musiikkia. Heräsimme hyvissä ajoin ja naisystäväni suuntasi kohti opinahjoaan. Kun jäin yksin päätin tarttua minulla pitkään suunitelmissa olleeseen projektiin. Virittäydyin luomisen kannalta optimaaliseen mielentilaan. Toisin sanoen päihdyin tavalla joka edesauttoi minua nauhoittamaan vapautuneesti. Jokaisen raidan purkitin yhdellä otolla. Siten kyseessä on helposti autenttisin otos tuotannostani.

Kitaraa olen soittanut tarpeeksi hallitakseni perusasiat. Sooloilu on osa-alue jolle en ole ikinä tohtinut edes mennä. Kuin ihmeen kaupalla saan mukaan komppikitaroiden lisäksi myös hieman melodista koukkua. Mietin mitä genreä lopputuotos edustaa. Toivon löytäneeni oman saundin sillä ainakaan en tietääkseni kuullosta muulta kuin itseltäni. Mukana oli kaiketi sitä aloittelijan tuuria. Kokonaisuus on omaan korvaani eheä ja yhtenäinen. Kun en väkisin yritä liikaa niin saan aikaiseksi jotain orgaanista. Biisi voi olla monien mielestä paskaa. Kuitenkin minulle tämä on timanttisin julkaisuni.

Mirri
Merkitty:                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!